woensdag 31 maart 2010

Politie zoekt getuigen van busincident

25 mrt 2010

GOUDA - De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 36-jarige buschauffeur op vrijdag 19 maart.
Even voor 22.00 uur ontstond op de hoek Dunantsingel/Bernadottelaan een aanrijding met een nog onbekende bestuurder van een rode auto. De bus reed over de Bernadottelaan vanuit de richting van de Sportlaan en wilde linksaf slaan om de Dunantsingel in te rijden.
Vanuit deze straat kwam de auto aangereden waarna op de kruising de aanrijding ontstond. De automobilist stapte uit en gaf de chauffeur van buslijn 3, na een woordenwisseling, door het geopende raam een klap op zijn oog. De chauffeur is van schrik weggereden en heeft inmiddels aangifte gedaan van mishandeling. Op het moment van de aanrijding waren er geen passagiers in de bus.
De automobilist heeft een Noord-Afrikaans, lees Marokkaans, uiterlijk, is tussen de 18 en 22 jaar en heeft zwart krullend opgeschoren haar. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen via tel. 0900 – 8844.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten