donderdag 1 april 2010

Veenendaal gaat voor veiligheid

do 01 apr 2010

Het nieuwe college van Veenendaal richt zich de komende jaren vooral op veiligheid en leefbaarheid. Dat staat in het coalitieakkoord van de VVD, ChristenUnie, SGP en Lokaal Veenendaal

Het veiligheidsbeleid moet volgens de coalitiepartijen een nieuwe impuls krijgen. Toezicht en handhaving op straat moeten worden versterkt en overtreders hard worden aangepakt. De VVD liet eerder al weten een nieuwe wethouder voor veiligheid te willen aanstellen.
Enkele weken geleden werd Veenendaal opgeschrikt door drie grove berovingen op straat. Een van de slachtoffers werd daarbij naakt op het spoor gelegd. De gemeente zette daarna extra politie in, vooral in de weekeinden. Sinds november vorig jaar is het aantal overvallen in de Utrechtse plaats behoorlijk toegenomen.

##-REACTIES-#############

Gebakken-lucht-praatjes! Er heeft nog nooit een wethouder of raadslid in Veenendaal ook maar één grammetje moed en oprechtheid getoond. Wat ze doen is hetzelfde als dat wanneer er een kraan lekt, 1000 emmers en dweilen bestellen. En als dat niet helpt, nóg duurdere en nog meer emmers kopen. Ipv de kraan te repareren. Ze doen het al in hun broek bij het wóórd 'marokkaan'.

----------------

Zoals al eerder gezegd, een wethouder helpt niet! Korps Mariniers inzetten, dan is het gedonder zo afgelopen!

----------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten