donderdag 18 maart 2010

VVD-raadslid vecht met drie Marokkaanse meisjes

maandag 7 december 2009 13:03

Een Amstelveens raadslid voor de VVD is in de metro in gevecht geraakt met drie Marokkaanse meisjes. 'Onvoorstelbaar, ik kan er niet bij dat ik nog eens sta te matten in de metro met drie meisjes,' aldus Herbert Raat.



Raat maakt in zijn weblog melding van de vechtpartij.

Uitschelden
De VVD’er zat in de metro toen drie Marokkaanse meisjes een oude man uitscholden.

Een van de meiden riep dat ze Marokkanen zijn en 'schijt hebben aan dit land'. Een ander Marokkaans meisje probeerde ze te kalmeren. 'Waar slaat dit op, ik ben ook Marokkaanse maar wat jullie doen kan niet,' zei ze volgens Raat.

Bespugen
Vervolgens kreeg het te hulp geschoten meisje de volle laag. De VVD’er bemoeide zich met de kwestie, maar werd door de meisjes aangevallen, waarna ze in gevecht raakten en hij ze de metro uitwerkte. De meisjes bespuugden Raat en na het sluiten van de deuren trapten ze nog eens vol tegen de metro.

Raat besloot het verhaal op te schrijven, omdat hij een punt wil maken: ‘Alleen als we in Amstelveen samen opstaan en agressief gedrag tegen mensen niet pikken dan hoeven we ons niet te verschuilen.’

1 opmerking:

  1. Het is weer verkiezingstijd. Als ze dadelijk gekozen zijn gaan de VVD weer vrolijk door met bezuinigen op politie en goedkope arbeidskrachten ons land binnensluizen. We mogen de grenzen niet sluiten van Europa

    BeantwoordenVerwijderen