donderdag 20 mei 2010

Groep tuigt jongetje (10) af GELEEN

do 20 mei 2010

Een 10-jarige jongen uit Geleen is begin mei door een groep van zes jongens van zijn fiets getrokken en zwaar mishandeld. De doodsbange jongen werd zo ernstig bedreigd dat hij pas deze week met zijn verhaal naar buiten kwam.

Op donderdagmiddag 6 mei fietste het slachtoffertje over de Meeuwenlaan in Geleen toen de jongens (van rond de 16 jaar oud) vanuit de Lijsterstraat op hem af kwamen rennen. Ze grepen hem vast en trokken hem van zijn fiets.

Twee jongens hielden het slachtoffer vast. De andere vier schopten en sloegen hem. Ook zette een van de daders een mes in het gezicht van de doodsbange jongen en maakte een oppervlakkige snee.

De jongens bedreigden het slachtoffertje en zeiden dat hij niets mocht vertellen over de aanval. Uit angst zweeg de jongen bijna twee weken. Dinsdag werd het hem volgens de politie te veel en vertelde hij zijn verhaal op school. Donderdag deed hij met zijn vader aangifte.

De politie spreekt van een 'laffe mishandeling' en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. De daders droegen allemaal een petje. Twee van hen waren blank, de rest was lichtgetint, aldus de politie.

1 opmerking:

  1. Door zulke daden, gaan steeds meer mensen stemmen op de PVV....

    BeantwoordenVerwijderen